Informasjon om streiken, torsdag 31. mai

30.05.2012 15:24
3 fra Fagforbundet er tatt ut i streik. 22 fra UNIO (Utdanningsforbundet) er tatt ut fra og med onsdag 30.mai.

Skolen kjører ordinær undervisning i timene hvor lærer ikke er tatt ut i streik. Oversikt over hvilke lærere som er tatt ut i streik, ligger på it's:learning under INFO-ELEVER. Elevene må selv finne ut hvilke fag det er undervisning i og hvilke det ikke er. Torsdag 31.mai vil ikke skolen kunne gjennomføre gåturen fra sentrum til Dalsnuten for elevene på VG1. Elevene i VG1 vil da bli permitterte som en konsekvens av streiken.

Skolen gjennomfører eksamen som normalt torsdag 31.mai og fredag 1.juni, og vil jobbe for en løsning for å gjennomføre eksamen i uke 23, som er siste eksamensuke for skriftlig eksamen.

Fungerende rektor Idar Ree er blant de 22 fra UNIO som er tatt ut i streik. Fylkesdirektør for opplæring, Magne Nesvik, er satt inn som rektor torsdag 31.mai. Fredag 1.juni er Helge Ledaal tilbake fra sin rektorpermisjon.

Mvh,

Magne Nesvik