Fasiliteter

Skolen har ulike tilbud til elevene, blant annet elevskap, sykkelparkering og lesesal.

Lesesal

Skolen har egen lesesal i kjelleren.

Elevskap

Skolen har 440 skap i kjelleren til gratis disposisjon for elevene, og elevene velger selv skap,
Elevene har selv ansvar for innholdet i skapet, og skaffer seg hengelås ( NB: max 6 millimeters bøyle) og nøkler til sitt skap. Driftsleder har derfor ikke lenger reservenøkkel og ansvar for sikkerhet!
Alle skap må tømmes ved skoleslutt, mandag i siste skoleuka, ellers blir låsene klippa, og dato for denne fristen får dere som varsel på Its L.
PS: Driftsleder har et utvalg hengelåser og nøkler til salgs, henvendelse til kontoret hans!

Kroppsøving og oppbevaring av verdisaker

Du er selv ansvarlig for verdisaker som penger, mobil og lignende. På grunn av fare for tyveri må verdisaker ikke ligge i garderoben. Bruk de låsbare oppbevaringsskapene i garderoben.

Sykkelparkering

Skolen har egen sykkelparkering øst for bygget. Det er bare den som skal benyttes til parkering av sykler, mopeder og motorsykler.