Om internasjonalisering

"LOOK TO THE WORLD"
Noen personer - både utlendinger og nordmenn – har uttalt "Look to Norway". Det er godt mulig vi innimellom skal slå oss på brystet her til lands og være såre fornøyd med oss selv. Vi på Sandnes videregående gjør også det fra tid til annen, men er like mye opptatt av å "Look to the world".

Derfor satser skolen på internasjonalisering. Derfor synes vi solidaritetsaksjonen under OD (Operasjon Dagsverk) er viktig. Derfor er skolen med i flere internasjonale prosjekter. Derfor drar vi på studieturer til utlandet hvert år. Sist år til Berlin, Roma, London, Azorene, Paris og Moskva.

Vi er overbevist om at disse læringsarenaene utenfor klasserommet vil gi elevene våre et enda bedre grunnlag for videre studier etter fullført videregående skole.

Finn mer ut om internasjonalisering i menyen til venstre. Der finner du også skolens internasjonaliseringsplan.