Undervisningsplan for de kommende ukene

Grunnet korona-situasjonen og smittevernreglene må skolen fortsatt rullere undervisning på skolen mellom de ulike trinn. Under følger en oversikt over denne rulleringen. Dette innebærer at når ditt trinn ikke er satt opp med undervisning på skolen, følges timeplanen – men da som nettundervisning.

For Vg3 er perioden fram mot skoleslutt styrt av behov, dvs. at det er variasjon mellom klasser og fag med hensyn til hva som gjenstår av undervisning, vurderinger og fagsamtaler/elevoppfølging. Derfor kaller faglærer/kontaktlærer inn elevene etter behov.

I disse koronatider må vi også utarbeide en annen logistikk for innlevering av lærebøker på slutten av skoleåret. Dette for å ivareta smittevernhensyn. En slik plan kommer.

Det kommer også en plan for avslutning av skoleåret, klassevis, fordi vi ikke kan samle mange elever i samme lokale.

Uke

Trinn

Undervisning på skolen

Vg3