Resultatene fra Elevundersøkelsen høsten 2019 er nå publisert i Skoleporten.

Skolen åpner snart for å kunne gjøre det endelige valget av programfag for neste skoleår. I den forbindelse blir det informasjonsmøte i kantinen torsdag 6. februar for stud.spes.-elever. (Elever på idrett og 1STA får informasjon på et annet tidspunkt.)

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Det er en rekke skoler og bedrifter i Sør-Norge som har mottatt trusler av liknende karakter som Sandnes vgs har opplevd. Politiet følger opp alle disse for å forsøke å identifisere aktører som står bak.

Av og til skal ein vel helst byta ut den daglege og litt teoretiske klasseromsrutinen med det verkelege livet. Onsdag 29. januar var over 300 vg3-elevar frå Sandnes vgs på halvdagsekskursjon til nabobyen Stavanger.

Martin Nevland i 3IDA vant VM i skiskyting på 12,5 km i ungdomsklassen under VM for juniorer i Lenzerheide i Sveits i helga.

Skolen mottok 23.01. en anonym trussel om skoleskyting på en instagramkonto. Skolen tok straks kontakt med politiet og fylkesdirektør for opplæring i Rogaland fylkeskommune.
Politiet uttrykker at det over en tid er «fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.

Toppidrett fotball har nok en gang vært i Newcastle.

Johan Bråten, Johannes T Dale og Andreas V Dalen fra 1IFB kvalifiserte seg til deltakelse i Nordisk mesterskap TeamGym i helgen, gjennom kvalifiseringskonkurranse i Oslo.