Aktuelt

Mandag 30. januar var Abid Raja på gjenbesøk til vg3, etter at trinnet har jobba med boka hans Min skyld denne høsten.

Tirsdag 7. februar arrangerer vi et møte der Terje Aasland (Olje- og energiministeren), næringslivstopper, instituttledere fra universitetet, representanter fra Rogaland fylkeskommune samt ledelse, lærere og elever ved videregående skoler vil være tilstede. I dette arrangementet vil vi sette fokus på realfagsutdanningen.

I uke 2 konkurrerte elevene i 2STA (forskerlinja) om å finne gode løsninger for karbonfangst (CC).

Elever fra Tyskland og Norge oppstilt i biblioteket.

I fire uker framover har skolen besøk av syv utvekslingselever fra Flensburg i Tyskland.

Diplomutdeling og pizza til flinke realfagselever på biblioteket i dag. Sandnes vgs-elever var representert både i  Abelkonkurransen, fysikk-OL, kjemi-OL, geofag-OL, astrofysikk-OL og informatikk-OL !

Vi har fått reisebrev fra Kristina Gilje som gikk hos oss på VG1, som nå tar sitt VG2-år i Michigan i USA. Tenker du som VG1-elev at utveksling er noe for deg? Ta gjerne kontakt med Kristina. Kontaktinfo står nederst i brevet.

Informasjon om programfagsvalg fra foreldremøtet 1. desember.

Torsdag 1. desember kl. 1200-1515 er det utprøving av programfag for Vg1 ST. Elevene velger seg fire fag de vil prøve ut.

Plan over fag, rom og tid (PDF, 108 kB)

I september var det informasjonsmøter for foresatte. Presentasjoner fra møtene ligger her.

Fredag 11.11. deltok representanter fra skolen og forskerlinja på et seminar i Verdiskapingsforum på UiS der blant annet næringsminister Jan Christian Vestre holdt innlegg om å skape verdier gjennom grønn energiomstilling.