Aktuelt

2STA reiste på to dagars studietur til Oslo saman med Bente Espedal og Arne Reidar Hæåk. Dei var med på utdelinga av Ungdommens kritikerpris i tillegg til å besøke Blindern.

Flere elever ved Sandnes vgs har deltatt og gjort det veldig bra i diverse store realfagskonkurranser som informatikk-OL, fysikk-OL, astronomi-OL, geofag-OL og Abel-konkurransen. Basert på resultatene er David Strømme Eikeland plukket ut til å representere Norge i Nordisk matematikkonkurranse 4.april og i Baltic Olymiad Informatics 28.april-3.mai i Tyskland. Vi gratulerer!

Som du ser i inngangen, på vei ned til kantina, i kantina og i biblioteket og i trappa opp fra biblioteket, preges skolen frem til påske av en utstilling vi har fått lånt av Sandnes kommune og prosjektet «Eg e naboen din».

Denne uken er 1IFC på tur til Røldal.; en tur som alle VG1-klassene på programområde for idrett gjennomfører.

Elever på stud. spes. kan også søke toppidrettsfaget på VG2 og VG3.

Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10-13.

Onsdag 18. januar inviterte fylkesopplæringssjefen sammen med fylkesordføreren til et foreldremøte om russen. Det var innslag fra både russen selv, politiet, mobbeombudet, helsesykepleier og en rektor.

Følg studspes på instagram: sandnesvgs_studspes

Og følg Sandnes vgs idrett på instagram: sandnesidrettsfag

Sandnes vgs utvider kapasiteten på idrettsfag fra 3 til 4 klasser fra høsten 2022.

Hva skal elever med sykdomssymptomer gjøre?