Aktuelt

Grunnet korona-situasjonen og smittevernreglene må skolen fortsatt rullere undervisning på skolen mellom de ulike trinn. Under følger en oversikt over denne rulleringen. Dette innebærer at når ditt trinn ikke er satt opp med undervisning på skolen, følges timeplanen – men da som nettundervisning.

Vi gleder oss til igjen å kunne ta imot elever på skolen i morgen. I den forbindelse er det utarbeidet en veileder for smittevern. Les denne og merk særlig følgende:

13. mars ble skolen fysisk stengt for undervisning og vi gikk inn i en svært spesiell periode for både elever og ansatte. Hvor lenge denne perioden vil vare, er det på det nåværende tidspunkt (2. april) ikke så lett å si så mye konkret om. Regjeringen vurderer ulike muligheter, men alt avhenger av hvordan pandemitiltakene viser igjen i smittetall og sykehusinnleggelser. Dette får vi ikke ordentlig oversikt over før mot slutten av påsken.

Skolen er i drift, men elevene skal få undervisning og veiledning som er nettbasert. Følg med på It’s learning for å bli orientert om faglige planer, instrukser og vurderingsopplegg. Har du behov for å kontakte skolen kan det gjøres via telefon eller via e-post.

Vi har en unntakstilstand i landet pga. spredning av koronavirus.  Vi har aldri vært i en tilsvarende situasjon – og vi vet at dere elever har en krevende periode.

Rogaland fylkeskommune har besluttet at planlagte studieturer til utlandet blir avlyst på bakgrunn av korona og økt smittefare. Vedtaket omfatter ikke reiser innenlands, men også slike vil bli vurdert kontinuerlig framover fordi bildet endrer seg fra dag til dag.  Dette innebærer at studieturer som gjennomføres i uke 11, blir fullført i henhold til planer.

Personer som har vært i områder med vedvarende koronasmitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen.

Sandnes videregående skole er stengt for elever, dvs. for undervisning fra 12. mars til og med 13. april 2020.