Aktuelt

Det nye skoleadministrative systemet "Visma InSchool" (VIS) vil bli innført ved de videregående skolene i Rogaland fra høsten av (skoleåret 2020/2021). 

Legatet er blitt delt ut i 102 år til dei beste eksamenssvara i hovudmålseksamen på nynorsk frå vidaregåande, og Herdis Auestad Nergaard var ein av dei tre vinnarane i 2019. 

Skolen gratulerer!

Fylkestinget har vedtatt at alle elever som går på offentlige videregående skoler i Rogaland fylkeskommune skal bruke bærbar datamaskin i læringsarbeidet sitt. 

«Kjære avgangselever VG3-elever – kjære Russ 2020! Dette blir en spesiell avslutning og vi vet alle grunnen til det».

Benedikte Bitnes i 3STA vant konkurransen "Min familie i historien" med "Tante Sigrid og de andre djevelbarna. Fra åndssvak til utviklingshemning".

Skolen vil tilpasse skoledriften til de nye retningslinjene. Nå tales det om en «trafikklysmodell» der vi altså er på gult nivå, dvs. tilnærmet normalsituasjon. Det innebærer da ikke så strikse avstandsrutiner – og at vi kan ha klasseundervisning, men fortsatt unngå større forsamlinger. Hva som skjer med smittevernrutiner for øvrig, får vi kjennskap til på fredag, 29.05., da vi vil motta ny «veileder» for dette.

Vi gleder oss til igjen å kunne ta imot elever på skolen i morgen. I den forbindelse er det utarbeidet en veileder for smittevern. Les denne og merk særlig følgende: 

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars. 

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen. 

Personer som har vært i områder med vedvarende koronasmitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

 

 

 

 

Til toppen