Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Aktuelt

Skolen er i drift, men elevene skal få undervisning og veiledning som er nettbasert. Følg med på It’s learning for å bli orientert om faglige planer, instrukser og vurderingsopplegg. Har du behov for å kontakte skolen kan det gjøres via telefon eller via e-post.

Driften av skolehelsetjenesten endres som følge av den pågående koronaepidemien.  Kontoret til helsesykepleier på skolen er stengt.

Vi har en unntakstilstand i landet pga. spredning av koronavirus.  Vi har aldri vært i en tilsvarende situasjon – og vi vet at dere elever har en krevende periode.

Personer som har vært i områder med vedvarende koronasmitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Rogaland fylkeskommune har besluttet at planlagte studieturer til utlandet blir avlyst på bakgrunn av korona og økt smittefare. Vedtaket omfatter ikke reiser innenlands, men også slike vil bli vurdert kontinuerlig framover fordi bildet endrer seg fra dag til dag.  Dette innebærer at studieturer som gjennomføres i uke 11, blir fullført i henhold til planer.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen.

Av og til skal ein vel helst byta ut den daglege og litt teoretiske klasseromsrutinen med det verkelege livet. Onsdag 29. januar var over 300 vg3-elevar frå Sandnes vgs på halvdagsekskursjon til nabobyen Stavanger.

Resultatene fra Elevundersøkelsen høsten 2019 er nå publisert i Skoleporten.

Sandnes videregående skole er stengt for elever, dvs. for undervisning fra 12. mars til og med 13. april 2020.

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.