Aktuelt

De siste årene har russefeiringen endret seg. Flere elever melder om en buss- og gjengkultur som virker ekskluderende og som gjør russetiden utrygg. Rogaland fylkeskommune vil, som skoleeier, være en heiagjeng for dere foreldre, for at ditt barn skal ha en best mulig russetid i år eller senere.

Fagkarakter og karakter i orden og atferd blir publisert i VIS tirsdag 18. januar.

Følg studspes på instagram: sandnesvgs_studspes

Og følg Sandnes vgs idrett på instagram: sandnesidrettsfag

Sandnes vgs utvider kapasiteten på idrettsfag fra 3 til 4 klasser fra høsten 2022.

Rødt nivå ved Sandnes vgs innebærer følgende:

2STA er tatt ut som jury for Ungdommens kritikerpris 2022 som en av syv klasser i Norge. Hele klassen er godt i gang med å lese de åtte nominert bøkene. I dag var rektor, avdelingsleder og bibliotekar så heldige å få komme på besøk og få pizza og informasjon om prosjektet. Arne Reidar Hæåk er lærer og "primus motor".

Hva skal elever med sykdomssymptomer gjøre?

Resultater fra første runde i IT-OL har nå kommet. Det var svært krevende å få maksimal poengsum på hver av oppgavene, så det var bare 1 deltager på landsbasis som klarte å få full pott på 40p. Denne eleven er David fra 1STA på Sandnes vgs!! Det er totalt 9 stk fra Sandnes vgs videre i konkurransen https://nio.no/nyheter/resultater-runde1-2021-2022/.

Disse er: David S. Eikeland (nr.1 og 40p), Marianne Haugvaldstad, Magnus Gjerlaugsen, Simen Eilevstjønn, Nathaniel Pedersen, Sondre Aasmo, Thorbjørn Christoffer Djupvik, Sander Kvanvik og Johannes Kjosavik. GRATULERER med fantastiske resultater!!

Resultater fra Fysikk-OL har også kommet https://www.mn.uio.no/fysikk/forskning/grupper/skolelab/fysikk-ol/ . Vi gratulerer Thorbjørn Djupvik som nr. 6 på landsbasis og kvalifisering til runde 2.

Det var i tillegg flere som var svært nær kvalifisering og får diplom. Disse er: Jørgen Ødegård, Marianne Herveland, David S. Eikeland og Kristian Herrevold!! GRATULERER!

I den vedlagte presentasjonen finner dere informasjon om de ulike fagtilbudene ved skolen.

AP er vinner av skolevalget - men ikke på Sandnes vgs.