Aktuelt

Vedlagt finner dere nå presentasjonene fra foreldremøtene på de ulike trinnene for studiespesialisering. Presentasjonene fra foreldremøtene for idrettsfag vil bli lagt ut etter hvert.

Mens alle selvsagt er mest opptatt av Stortingsvalget i dag, klarer VG3-erne også å fokusere på et annet valg – russepresident ved SVGS 2022!

AP er vinner av skolevalget - men ikke på Sandnes vgs.

Skolevalg er gjennomført siden 1989, så det begynner å bli en godt etablert tradisjon i landet vårt. I tillegg til skolevalg, har vi gjennomført valgtorg og skoledebatt for alle elevene i dag. Takk til alle ungdomspolitikere som bidro til denne innholdsrike og lærerike politiske dagen på Sandnes vgs!

Alle elever i vg1 og vg2 vil nå få tildelt time til vaksinering.

Et nytt skoleår er i gang! Full skole med forventningsfulle og glade elever!

Kjekk sak om god skolestart i Sandnesposten. Stikk innom biblioteket og les artikkelen i papirutgaven.

Kjekk artikkel i "Sandnesposten" om vår nye latin- og spansk-lærer.

Les hele artikkelen her.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle våre videregående skoler et nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Strand kommune forlenger rulleforbudet til 11. juli.

Forbudet innebærer at det er straffbart hvis mer enn en person om gangen oppholder seg i russebuss eller van.

Skolen har informasjon om 3 smitta elever. Disse er på VG3. Det har utløst en rekke elever og ansatte i nærkontaktkarantene, og ventekarantene. Vi håper på negative testresultat på test to, slik at vi kan tilby en avslutningsmarkering pr. klasse i løpet av uken for VG3.

Det er positive trender nasjonalt sett, med lokale smitteutbrudd som viser at vi ikke kan slappe helt av. Jeg må be alle elever og ansatte om å følge rådene om håndhygiene, avstand og at en holder seg hjemme med symptomer.

Mvh,

Helge Ledaal