Aktuelt

Innskjerpingen av koronatiltak fra myndighetene 26.10. og begrenset påmelding gjør at Rogaland fylkeskommune velger å avlyse de to «fysiske» møtene 27. og 28.10 på henholdsvis Gand vgs og Karmsund vgs.

Dette er beklagelig, men i denne situasjonen prioriterer en å gjennomføre samlingen i Storstovå på Bryne 29.10. Disse lokalene har plass til 50 personer og møtet vil i sin helhet bli strømmet.

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Kunnskapsdepartementet har laget en samleside for foreldre til barn i barnehage og skole med informasjon om ulike temaer.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse, skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjon (noe snørr, tett nese og lett hoste).

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket.

Målet er å få på plass tilgangen til foresatte så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt dato, men jobber for at tilgangen skal være på plass innen høstferien. Vi beklager forsinkelsen.

Per Strand Hagenes, Sandnes SK, tok et nytt NM-gull i helgen under NM Tempo, som ble arrangert like utenfor Skien.

Vi gleder oss til igjen å kunne ta imot elever på skolen i morgen. I den forbindelse er det utarbeidet en veileder for smittevern. Les denne og merk særlig følgende:

Det nye skoleadministrative systemet "Visma InSchool" (VIS) vil bli innført ved de videregående skolene i Rogaland fra høsten av (skoleåret 2020/2021).

«Kjære avgangselever VG3-elever – kjære Russ 2020! Dette blir en spesiell avslutning og vi vet alle grunnen til det».

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen.