Aktuelt

Forfatter og stortingsrepresentant Abid Raja besøkte skolen tirsdag 13. september for å snakke om boka Min skyld.

På Sandnes har vi flere klubber elevene kan engasjere seg i! Se på lista under om det er noe du vil delta i - eller om du har ideer til andre klubber, er det mulighet for det også.

Tirsdag 23. august var det is til alle i strålende sol, samt informasjonsstands i kantina om klubbene elevene kan bli med i.

Da kom tiden hvor vi kunne gjøre stas på avgangselevene 2022.

Etter søknadsprosess er 4 elever og to lærere fra skolen klar til å representere skolen på studieturen til Vestbredden som en del av PIS-prosjektet:

PIS - Prosjekt Internasjonal Solidaritet

2STA reiste på to dagars studietur til Oslo saman med Bente Espedal og Arne Reidar Hæåk. Dei var med på utdelinga av Ungdommens kritikerpris i tillegg til å besøke Blindern.

Sommerskolen er et gratis tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i et fag. Skolen starter torsdag 16. juni og avslutter med eksamen onsdag 29. juni.

Mer informasjon og påmelding

Endelig får vi samlet alle avgangselever med foresatte til en høytidelig avslutning på 13-års skolegang.

Flere elever ved Sandnes vgs har deltatt og gjort det veldig bra i diverse store realfagskonkurranser som informatikk-OL, fysikk-OL, astronomi-OL, geofag-OL og Abel-konkurransen. Basert på resultatene er David Strømme Eikeland plukket ut til å representere Norge i Nordisk matematikkonkurranse 4.april og i Baltic Olymiad Informatics 28.april-3.mai i Tyskland. Vi gratulerer!

Som du ser i inngangen, på vei ned til kantina, i kantina og i biblioteket og i trappa opp fra biblioteket, preges skolen frem til påske av en utstilling vi har fått lånt av Sandnes kommune og prosjektet «Eg e naboen din».