Aktuelt

Skolen mottok 23.01. en anonym trussel om skoleskyting på en instagramkonto. Skolen tok straks kontakt med politiet og fylkesdirektør for opplæring i Rogaland fylkeskommune.
Politiet uttrykker at det over en tid er «fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen.

Toppidrett fotball har nok en gang vært i Newcastle.

Johan Bråten, Johannes T Dale og Andreas V Dalen fra 1IFB kvalifiserte seg til deltakelse i Nordisk mesterskap TeamGym i helgen, gjennom kvalifiseringskonkurranse i Oslo.

Vi gleder oss til igjen å kunne ta imot elever på skolen i morgen. I den forbindelse er det utarbeidet en veileder for smittevern. Les denne og merk særlig følgende:

«Kjære avgangselever VG3-elever – kjære Russ 2020! Dette blir en spesiell avslutning og vi vet alle grunnen til det».

Legatet er blitt delt ut i 102 år til dei beste eksamenssvara i hovudmålseksamen på nynorsk frå vidaregåande, og Herdis Auestad Nergaard var ein av dei tre vinnarane i 2019.

Skolen gratulerer!

Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til skolen. For at alle skal oppleve dette som trygt må vi fremover ivareta en rekke smitteverntiltak. Tiltakene under er rettet mot dere elever. I tillegg til disse er det egne tiltak for ansatte og renhold på skolene. Disse kan dere lese om her.