Aktuelt

Biblioteket ved Sandnes videregående skole får 150000 kroner fra Sandnes Sparebank sitt gavefond. HURRA!

Fylkestinget har vedtatt at alle elever som går på offentlige videregående skoler i Rogaland fylkeskommune skal bruke bærbar datamaskin i læringsarbeidet sitt.

Per Strand Hagenes, Sandnes SK, tok et nytt NM-gull i helgen under NM Tempo, som ble arrangert like utenfor Skien.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Endelig fagvalg for skoleåret 2021-2022 åpnes i VIS fredag 15. januar og lukkes tirsdag 19. januar, kl. 2359. Enkelte faggrupper har blitt tatt bort eller flyttet, mens andre har blitt lagt til.

Skolen er pålagt å gå i rødt tiltaksnivå fom 04.01.21.  Det betyr at timeplanen gjelder og 50% av elevene møter på skolen som vanlig. De øvrige 50% har hjemmeskole/digital undervisning. På Itslearning Under Info_Elever er det opprettet en mappe for Rødt tiltaksnivå. Her finner dere Handlingsplan for rødt nivå + gruppeinndelingene for klassene. For elever som har hjemmeskole, se arbeidsplan som er lagt ut på Its learning - og avvent nærmere informasjon fra faglærere. I programfaggruppene møter de elevene som er på skolen, de øvrige følger undervisning hjemmefra.

Lykke til med undervisningen i morgen.

Helge Ledaal, rektor

Fredag kveld fikk skolen melding fra kommuneoverlegen i Sandnes at to av våre elever har testet positivt for covid-19. Elever som er regnet som nærkontakter til disse har fått melding på SMS og epost om test på Klepp lørdag 9. jan kl 13:00. Dette gjelder i hovedsak elever på Vg2. Noen elever har fått beskjed om karantene til 15. jan, andre til 17. jan. Det handler om når de sist var i kontakt med smittet elev.

I løpet av mandag kveld har vi blitt orientert om at ytterlige to elever har testet positivt.

Kontakt rektor Helge Ledaal ved spørsmål. Telefon 992 59 538 eller epost helge.ledaal@skole.rogfk.no

Skolen mottok 23.01. en anonym trussel om skoleskyting på en instagramkonto. Skolen tok straks kontakt med politiet og fylkesdirektør for opplæring i Rogaland fylkeskommune.
Politiet uttrykker at det over en tid er «fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.

Det er du som  må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset. Vi anbefaler alle å se filmen.