Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Aktuelt

Det er en rekke skoler og bedrifter i Sør-Norge som har mottatt trusler av liknende karakter som Sandnes vgs har opplevd. Politiet følger opp alle disse for å forsøke å identifisere aktører som står bak.

Martin Nevland i 3IDA vant VM i skiskyting på 12,5 km i ungdomsklassen under VM for juniorer i Lenzerheide i Sveits i helga.

Skolen mottok 23.01. en anonym trussel om skoleskyting på en instagramkonto. Skolen tok straks kontakt med politiet og fylkesdirektør for opplæring i Rogaland fylkeskommune.
Politiet uttrykker at det over en tid er «fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.

Toppidrett fotball har nok en gang vært i Newcastle.

Johan Bråten, Johannes T Dale og Andreas V Dalen fra 1IFB kvalifiserte seg til deltakelse i Nordisk mesterskap TeamGym i helgen, gjennom kvalifiseringskonkurranse i Oslo.

I oktober/november gjennomførte skolen årets solidaritetsaksjon – PIS (Prosjekt Internasjonal Solidaritet). Elevrådet valgte også i år å fortsette med prosjektet vi har støttet i 10 år;  Alrowwadsenteret i Betlehem.