Aktuelt

Vi gleder oss til igjen å kunne ta imot elever på skolen i morgen. I den forbindelse er det utarbeidet en veileder for smittevern. Les denne og merk særlig følgende:

13. mars ble skolen fysisk stengt for undervisning og vi gikk inn i en svært spesiell periode for både elever og ansatte. Hvor lenge denne perioden vil vare, er det på det nåværende tidspunkt (2. april) ikke så lett å si så mye konkret om. Regjeringen vurderer ulike muligheter, men alt avhenger av hvordan pandemitiltakene viser igjen i smittetall og sykehusinnleggelser. Dette får vi ikke ordentlig oversikt over før mot slutten av påsken.

Sandnes videregående skole er stengt for elever, dvs. for undervisning fra 12. mars til og med 13. april 2020.

Av og til skal ein vel helst byta ut den daglege og litt teoretiske klasseromsrutinen med det verkelege livet. Onsdag 29. januar var over 300 vg3-elevar frå Sandnes vgs på halvdagsekskursjon til nabobyen Stavanger.

Det er en rekke skoler og bedrifter i Sør-Norge som har mottatt trusler av liknende karakter som Sandnes vgs har opplevd. Politiet følger opp alle disse for å forsøke å identifisere aktører som står bak.

Martin Nevland i 3IDA vant VM i skiskyting på 12,5 km i ungdomsklassen under VM for juniorer i Lenzerheide i Sveits i helga.

Resultatene fra Elevundersøkelsen høsten 2019 er nå publisert i Skoleporten.

Skolen er i drift, men elevene skal få undervisning og veiledning som er nettbasert. Følg med på It’s learning for å bli orientert om faglige planer, instrukser og vurderingsopplegg. Har du behov for å kontakte skolen kan det gjøres via telefon eller via e-post.

Vi har en unntakstilstand i landet pga. spredning av koronavirus.  Vi har aldri vært i en tilsvarende situasjon – og vi vet at dere elever har en krevende periode.

Skolen mottok 23.01. en anonym trussel om skoleskyting på en instagramkonto. Skolen tok straks kontakt med politiet og fylkesdirektør for opplæring i Rogaland fylkeskommune.
Politiet uttrykker at det over en tid er «fremsatt en rekke trusler mot skoler og andre institusjoner i Norge.