Aktuelt

Da var solidaritetsdagen her! Lykke til med solidarisk jobbing 🙂 Selv i rare koronatider kan vi slå tidligere innsamlingsrekorder.

Overføring av solidaritetspengene ønsker vi helst skal skje via

VIPPS på 132220

Alternativt kan overføring skje via kontonr: 8601.89.38024 Husk å merke med prosjektnummer 6881!

Kontanter ønsker vi helst ikke, men om det blir løsningen for deg, så må du levere disse i resepsjonen og oppgi klasse og navn.

Frist er satt til 29.november, men vi håper flest mulig overfører så snart som mulig. Utetter uken kommer kontaktlærer med en liste du kan kvittere på når du har overført.

Mvh,

Elevrådet

Skolen vil i november/desember gjennomføre elevundersøkelsen.

Martin Nevland i 3IDA vant VM i skiskyting på 12,5 km i ungdomsklassen under VM for juniorer i Lenzerheide i Sveits i helga.

Personer som har vært i områder med vedvarende koronasmitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Resultatene fra Elevundersøkelsen høsten 2019 er nå publisert i Skoleporten.

Skolen er i drift, men elevene skal få undervisning og veiledning som er nettbasert. Følg med på It’s learning for å bli orientert om faglige planer, instrukser og vurderingsopplegg. Har du behov for å kontakte skolen kan det gjøres via telefon eller via e-post.

Vi har en unntakstilstand i landet pga. spredning av koronavirus.  Vi har aldri vært i en tilsvarende situasjon – og vi vet at dere elever har en krevende periode.

Mandag 17. august starter nytt skoleår for alle elever ved Sandnes. Det blir et spennende skoleår der dere vil møte flere nyheter.

Vg1-elevene skal inn i Fagfornyelsen med nye læreplaner i alle fag – og dere vil møte nye tema og læremidler. Og for alle gjelder ny overordnet del av læreplanverket.