Aktuelt

Skolen gratulerer! Fatemeh Adili i 1STA har vunne skrivekonkurranse i Framtida.no med ein sterk tekst om håp. Teksten er basert på eigne erfaringar. 

Sandnes videregående skole er stengt for elever, dvs. for undervisning fra 12. mars til og med 13. april 2020.

Skulen fekk i går kveld melding om at ein elev er smitta med Covid 19.

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket.

Målet er å få på plass tilgangen til foresatte så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt dato, men jobber for at tilgangen skal være på plass innen høstferien. Vi beklager forsinkelsen.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse, skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjon (noe snørr, tett nese og lett hoste).

Kunnskapsdepartementet har laget en samleside for foreldre til barn i barnehage og skole med informasjon om ulike temaer.
 

 

 

Da var solidaritetsdagen her! Lykke til med solidarisk jobbing 🙂 Selv i rare koronatider kan vi slå tidligere innsamlingsrekorder. 

Overføring av solidaritetspengene ønsker vi helst skal skje via 

VIPPS på 132220

Alternativt kan overføring skje via kontonr: 8601.89.38024 Husk å merke med prosjektnummer 6881! 

Kontanter ønsker vi helst ikke, men om det blir løsningen for deg, så må du levere disse i resepsjonen og oppgi klasse og navn. 

Frist er satt til 29.november, men vi håper flest mulig overfører så snart som mulig. Utetter uken kommer kontaktlærer med en liste du kan kvittere på når du har overført. 

Mvh, 

Elevrådet 

Skolen vil i november/desember gjennomføre elevundersøkelsen.

Martin Nevland i 3IDA vant VM i skiskyting på 12,5 km i ungdomsklassen under VM for juniorer i Lenzerheide i Sveits i helga.

Personer som har vært i områder med vedvarende koronasmitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

 

 

 

 

Til toppen