Aktuelt

Skolen er i drift, men elevene skal få undervisning og veiledning som er nettbasert. Følg med på It’s learning for å bli orientert om faglige planer, instrukser og vurderingsopplegg. Har du behov for å kontakte skolen kan det gjøres via telefon eller via e-post.

Vi har en unntakstilstand i landet pga. spredning av koronavirus.  Vi har aldri vært i en tilsvarende situasjon – og vi vet at dere elever har en krevende periode.

Mandag 17. august starter nytt skoleår for alle elever ved Sandnes. Det blir et spennende skoleår der dere vil møte flere nyheter.

Vg1-elevene skal inn i Fagfornyelsen med nye læreplaner i alle fag – og dere vil møte nye tema og læremidler. Og for alle gjelder ny overordnet del av læreplanverket.